12 גורמים תזונתיים מגבילים משניים

כמו בכל סיפור טוב, גם סיפור התזונה והבריאות לא יכול להסתכם רק בגיבורים הראשיים – סוכרים מוספים, מלח, שומן ודגנים מלאים – אלא יש בו גם דמויות משנה. אלה הם סוגי מזונות, חומרי גלם, אופני הכנת מזון וסוגי משקאות המשפיעים גם הם על מיקומם של המזונות והמשקאות השונים במדרג.

  1. ניטריטים וניטראטים המוספים למוצרי בשר מעובד
  2. בשר אדום
  3. שמנים שעשירים בחומצות שומן רב-בלתי-רוויות
  4. חומצות שומן טראנס סינתטיות
  5. פירות יבשים
  6. מיצי פירות וירקות טריים או 100% מיץ
  7. מזון בדרגת עיבוד גבוהה
  8. משקאות המכילים קפאין
  9. משקאות הממותקים בממתיקים דלי-קלוריות
  10. משקאות אלכוהוליים
  11. טיגון
  12. צליית בשר על גחלים

כל הזכויות שמורות ל-לבחור נכון ©

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

Open chat
דילוג לתוכן