
מרב מור-אופיר
תזונאית קלינית M.Sc., מומחית בקידום בריאות. בוגרת בית הספר לתזונה של האוניברסיטה העברית ומוסמכת במדעי הרפואה, הפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל-אביב.
מרצה ומטפלת בתזונה בגישות Non-Diet. יזמה את מסע ההסברה לצריכת ירקות ב-5 צבעים בישראל וערכה את הספר "כח הצבע" – המדריך השלם לצריכת ירקות מ-5 קבוצות הצבע, בהוצאת מועצת הצמחים.

פרופ' רם רייפן
רופא מומחה למחלות דרכי עיכול ותזונה בילדים ופרופ' לתזונת האדם באוניברסיטה העברית – ממומחי התזונה המובילים בישראל.